LE BON EST DANS LE VRAI

“Mijn ouders waren een perfect team. Ze maakten van een huis een thuis. Iedereen was altijd even welkom en werd met grote gastvrijheid en hartelijkheid ontvangen. Onder het genot van een goed glas wijn en de geweldige kookkunst van mijn moeder creëerden ze steeds weer een sfeer waar we met z’n allen enorm van genoten. In het geheim had je maar één grote wens: dat die tijd liefst voor eeuwig zo mocht blijven voortduren. Mijn ouders staan aan de basis van hoe ik de dingen nu doe. In ons restaurant probeer ik die warme sfeer van vroeger neer te zetten. Het begint met ‘gewoon’ eten. Nederlands, Frans, maar vooral Bourgondisch. Producten van het seizoen en gerechten uit de streek: puur, eenvoudig en herkenbaar, met als constante factor: altijd smaakvol. Maar het komt ook tot uitdrukking in de inrichting van ons restaurant. De mooie oude olmen houten lambrisering en het antieke interieur. Oorspronkelijk uit een pand uit de Brusselse volksbuurt Les Marolles. Het straalt zo veel warmte uit. En alles wat een verhaal heeft, mag je niet veranderen.”

Translate